szelvedocsere budapest

szélvédőcsere

Ön ezen az oldalon van:

szélvédőcsere

Szélvédőcsere profiktól!

Nem is hinnénk mekkora örömöt okozhat egy profi szélvédőcsere! Száz éve sima sík üveg volt használatban, viszont mára már az első szélvédő szinte inteligensé vált a technológiai fejlődésnek köszönhetően! Esőszenzor, sávkövető szenzor, táblafigyelő kamera, stb vált elérhetővé ami régen még csak tervben sem volt...

Bevezették az 1920-as években a duplafalú ragasztott azaz más néven a laminált szélvédő üvegeket, ennek köszönhetően a szélvédő már nem csak szélvédő hanem biztonságot is adó eszközzé vált az autózásban.

Nagyon fontos, hogy mindig szakember végezze a szélvédő cserét, mivel a legfontosabb biztonságtechnikai része a vezetésnek, a forgalomban való részvételnek. Helytelen, beragasztás kockáztatja a vezetés biztonságát!

Következő hiba akkor szokott előfordulni, mikor a szélvédő behelyezésénél a ragasztó elmozdul, ezáltal levegő hézag keletkezik, melynek következtében a szélvédő beázik! Ezért fontos, hogy mindig szakember végezze a szélvédőcserét! Kettő helytelen beszerelés árban sokkal drágább mint egy szakember által beszerelt beszerelés...


szelvedocsere budapest
Szélvédőcserén túl!

Minden munkánk után leellenőrizzük az ablaktörlő lapátok állapotát,letakarítjuk a szerelés okozta szennyeződéseket, és amennyiben valami új hibát észlelünk felhívjuk rá a tulajdonos figyelmét. Ez vállalkozásunknál alap szolgáltatás! Amennyiben van rá igény az új szélvédőbe a rendszámot vagy alvázszámot vissza tudjuk gravírozni.

Kérdése van? Telefonáljon: +36-30-844-8000

szelvedocsere budapest