szelvedocsere budapest

Nano bevonat

Ön ezen az oldalon van:

Nano bevonat készítés

Nano bevonat készítés

A Nano bevonat más szavakkal vízlepergető bevonat. Ez annyit jelent hogy a szélvédő nagyítóval vizsgálva nyitott szemcseszerkezetű mint pl a tépőzár. Ezeket a nyitott felületi hézagokat (ami nanomiliméter nagyságú) fedi le a nano bevonat, ezáltal egy mikroszkópikusan sík felületet kapunk amin a jég nem tapad meg, nem tükröződik annyira a karcolás, és a legfontosabb, hogy a víz vagy eső lepereg. Ennek a feltétele a légnyomás. Kb 70-80 KM/H felett lehet látni a vízcseppek lepergését. Mintha higany lenne az eső úgy mozog...

Tartóssága általános használat mellett hat hónap kopás mentes, majd a követkző hat hónapban kezd el kopni a nano bevonat. Vadászoknál vagy akik többet használják az ablaktörlőt gyorsabban kopik le, Összegezve igény volt a bevonatra.


Nano bevonat kezelésének sorrendje:

Először a szélvédő üveg takarítását kell elvégezmi. Utána az alapozás jön, ennek a folyamatnak a zsírtalanítás a lényege. Utána kettő komponensű szabadalmaztatott vegyszert kell összekeverni egy az egy arányban, majd a szélvédőre felhordani x és y tengelyben úgy hogy jól beledörzsöljük a felületbe. Fontos, hogy a munka elvégeztével nem szabad lemosni a szélvédőt, fűtött helyen kell tárolni. Ezért télen nem ajánlatos a nanobevonat készítése akkor, amennyiben az utcán parkol az autója! Nano bevonat készítésének ára 10.000.- Ft + ÁFA (Első szélvédő plusz két oldalsó üveg).

Kérdése van? Telefonáljon: +36-30-844-8000

Nano bevonat készítés